PRIJAVI SE
in sodeluj na forumu, komentiraj, ocenjuj... Registriraš se v samo 10ih sekudah!
Bitcoin Slovenija
 

Zadnja sporočila


Bitcoin :: 16.12.2018 ob 10:31
Zadnje čase pa le strmo padajo

poslano v temi :: Kriptovalutam slabo kaže
vajda :: 09.12.2018 ob 14:31
Zdravo, priporočam ti tole stran je res fantastična z izredno nizko provizijo, pa še v slovenščini je. Prilagam povezavo.
Lp. Stojan


poslano v temi :: ETH in LTC
anony123 :: 07.12.2018 ob 10:15
Kot sem rekel ze prejsno leto ne kupujte bitcoina dokler ne pade pod 2 k. Glede na trenutno stanje pa kaže, da bo ta številka še zelo nižja.

poslano v temi :: Bitcoin za vse
Lojz :: 30.11.2018 ob 21:53
Bitins se je odzval in zadeva je rešena.

poslano v temi :: Vpis kupona v Bitins
Lojz :: 27.11.2018 ob 9:19
Pred nekaj dnevi sem prvič kupil kupon za 100 EUR za bitcoine na Petrolu. Kupon in številko denarnice sem vpisal v Bitins, a zgodilo se je to, da sem ostal brez 100 EUR. v denarnico ni prispelo nič. Bitins ima na spletni strani objavljen mail in številko za suport a niso dosegljivi !! Žal si nisem prepisal kode transakcije in imam samo serijsko številko in kodo na kuponu. A se da še kaj narediti ali je bolje, da na zadevo čim prej pozabim. Škoda, da sem se v prvo opekel

poslano v temi :: Vpis kupona v Bitins
LuckyBitcoin :: 25.11.2018 ob 8:21
Zanimam se za kripto valuti Litecoin (LTC) in Ethereum (ETH). Sprva sem mislil da bi začel rudarit, pa se mi po vseh "kalkulatorjih" ne izplača, saj bi premalo vložil v "farmo". Zato se bolj kot ne zanimam za nakup omenjenih kripto valut, ki sta trenutno na kar ugodni ceni za nakup. Imam pa ponovno par vprašanj. Katera stran je najlažja za začetno razumevanje in zraven še katera je najbolj poštena za nakup in prodajo kripto valut? Coinbase? Ali imam prav da gresta dve valuti npr. Ethereum in Litecoin na dve denarnici in ne na eno obe omenjeni kripto valuti? Se pravi se z Coinbase računom povežeš na PayPal kartico ali debitno MasterCard kartico? Ko bi pa želel prodati Ethereum ali Litecoin, bi pa moral vnesti kolikšen del kriptovalute boš prodal? Izplačilo pa je v kolikšnem času za omenjeno stran Coinbase na tvojo kartico nazaj? Se pravi jaz kot bodoči kupec kripto valut samo spremljam ter ob pravem trenutku prodajam. Kupljen del npr. Ethereuma pa hranim na denarnici za kriptovalute ki je povezana z Coinbase računom? Kupil pa bi Ledger denarnico Nano S USB. Ob enem me pa še zanima, katera bančna kartica je najboljša za trgovanje na Coinbase strani?

Hvala za pomoč in lep pozdrav.

poslano v temi :: ETH in LTC
vajda :: 18.11.2018 ob 19:04
Želite pridobivati brezplačno litecoine iz preverjene strani. Nič lažjega, registrirajte se na spodnji povezavi in takoj začnite pridobivati svoje litecoine.

link litecoin

poslano v temi :: Novo
Belacam_Slo :: 13.11.2018 ob 18:26
Pozdravljeni vsi skupaj!

Rad bi vam samo na hitro predstavil naš projekt, saj mislim, da zna biti marsikateremu od vas zanimiv.
Sem regionalni vodja za slovensko regijo za projekt Belacam.To je nova aplikacija, ki ima vizijo konkurirati Instagramu in združiti socialno interakcijo s kriptovalutami. Ideja je v tem, da je uporabnik za vsak všeček, ki ga prejme plačan med $0.05 ter $0.10 v žetonih imenovanih BELA.

Trenutno imamo ustvarjeno spletno aplikacijo katero uporablja že preko 40.000 uporabnikov, sta pa na poti tudi Android ter iOS aplikaciji - kar bo število uporabnikov popeljalo do več sto tisoč. Projekt je podprl tudi ustanovitelj Forex.com - Mark Galant, tako da imamo odlično začetno podporo.

"BELA" je žeton (token), ki se uporablja za transakcije na platformi in temelji na Ethereum blockain-u. Na CoinMarketCap smo v preteklosti že bili med top 200 po ranku, ker smo naredili migracijo iz kovanca v ERC20 žeton izgubili nekaj večjih borz zato nam je rank narasel, saj se je market volumen zelo zmanjšal. Bomo pa kmalu nazaj na večjih borzah. Število vseh žetonov znaša 45.385.905.

Trenutno se trudimo dobiti čim več novih uporabnikov še pred izidom aplikacij, zato imamo tudi refferal program, kjer za vsakega prijatelja, ki ga pripelješ prejmeš med tudi do $1 ~ $3 ter bonus ob registraciji, ki znaša $0.25.

To je le malo na hitro o našem projektu. Zanima me vaše mnenje, zato vas naprošam da ga delite v komentarjih. Seveda pa vas vabi tudi, da si ogledate našo aplikacijo na povezavi spodaj.

Povezava do Belacam.com

Povezava do mojega belacam profila

Hvala vsem skupaj!

-Žan

poslano v temi :: BELA & Belacam
vajda :: 04.11.2018 ob 9:28
Zakaj nebi tudi vi imeli svoje Bitcoine vsakodnevno povsem brezplačno in na povsem enostaven način. To vam omogoča super stran, na kateri se je potrebno samo brezplačno registrirati in takoj lahko začnete pridobivati Bitcoine v lepem številu. Stran je stoprocentno preverjena glede izplačil.
Spodaj je Link za registracijo.

Povezava

poslano v temi :: Bitcoin za vse
Satoshi :: 26.10.2018 ob 18:38
Potrebna je zgolj brezplačna registracija in takoj lahko začnete pridobivati svoje Bitkoine povsem brezplačno. Zanesljiva super stran, katero močno priporočam vsem kateri želijo imeti svoje Bitcoine. Registrirajte se na spodnji povezavi.

Brezplačni Bitcoini

poslano v temi :: Brezplačno za vse