PRIJAVI SE
in sodeluj na forumu, komentiraj, ocenjuj... Registriraš se v samo 10ih sekudah!
Bitcoin Slovenija
 

Zaslužite več in ponudite vaš mining rig v izposojo

Objavljeno: 06.02.2014 ob 12:15
Zaslužite več in ponudite vaš mining rig v izposojo

Ponudite vaš "mining rig" v izposojo

Nedolgo nazaj se je odprla prva stran, kjer si lahko izposodite ali najamete mining rig. Lastniki slednjih lahko tako zaslužijo več kot če bi rudarili sami, najemniki pa se izognejo stroškom elektrike ter nakupu drage računalniške opreme. Trenutno sta na voljo dve tovrstni spletni strani: http://leaserig.net/ ter http://www.betarigs.com/.

Leaserig.net

Spletna stran je delo slovenca. Če se želite včlaniti, morate kontaktirati uporabnika djeZo. Vse potrebne informacije boste dobili tukaj. Namestitev je nekoliko zahtevnejša, a prednost je, ker se rig lahko odda po višji ceni, oddate pa lahko tako "GPU rige" kot tudi "ASIC rige".

Betarigs.com

Včlanitev na spletno stran betarigs.com je enostavnejša in hitrejša, prav tako tudi sama namestitev riga za izposojo. Dodati morate le njihov pool in vaš rig je že na voljo za izposojo. Vse potrebne informacije boste našli tukaj.

Trenutno lahko z izposojo zaslužite od 50-100% več, kot če bi rudarili sami na primer LTC-je v poolu.

Komentarji (1)

#1 - rico, 25.02.2021 ob 21:34
Rudarstvo kriptovalut (digitalni denar). Brez pologa, popolnoma BREZPLAČNO. 0,5mBTC vas čaka ob registraciji. Računalnik deluje za vas, za vašo denarnico. Med delom v računalniku deluje v ozadju. Enostavne nastavitve .. https://computta.com/?ref= 640955