PRIJAVI SE
in sodeluj na forumu, komentiraj, ocenjuj... Registriraš se v samo 10ih sekudah!
Bitcoin Slovenija
 

Freldo Novice: FRECNX na borzi BCEX


Fteldo :: 01.06.2019 ob 14:19
          Freldo - prijazno socialno omrežje oblikuje in spodbuja idejo poslovnega razvoja s pomočjo priporočil, izmenjave povratnih informacij in informacij med udeleženci.

          Ustanovitelji projekta so razvili učinkovit mehanizem za delovanje znotraj mreže. Uporabniki lahko zlahka najdejo izdelke in storitve, ki jih zanimajo, z uporabo priročnega iskalnika z različnimi filtri (ocena, cena, lokacija, kategorija), imajo možnost povabiti prijatelje prek drugih socialnih omrežij, kurirjev in poštnih posrednikov ter podjetja postane poceni in učinkovito oglaševanje v krogu velikega števila prijateljev in znancev.

            Istočasno vsakdo dobi svojo korist od storitve:
Stranke prejmejo:
• visoko kakovostne in preizkušene druge člane služb,
• privilegije in bonusi zaradi sistema nagrajevanja.

       Posel:
• nove stranke,
• oglaševanje.
 
              Mreža je pridobila popularnost med velikim številom uporabnikov v kratkem času, imela uspešno ICO https://ico.freldo.com/ in izšla z lastno valuto FRECNX na kripto valuti BCEX https://www.bcex.top/trade/frecnx_eth. To je kitajska borza, ki ima dokaj močno in stabilno pozicijo pri kapitalizaciji na CoinMarketCap (15. mesto). Trgovalna platforma podpira več kot 50 vrst digitalnih sredstev. Borza stalno povečuje obseg trgovanja, ima visoko pozicijsko oceno in aktivno razvija svoj tehnološki potencial v svetu kriptoekonomije.

              Močan položaj platforme BCEX na kriptovalutah borznih trgih, razpoložljivosti valut in stabilnih kovancih, ki se redko pojavljajo na velikih trgovskih tleh, privablja trgovce s kriptovalutami, ki delajo za prihodnost, razvijajo zmogljivosti naložbenega portfelja in iščejo nova orodja za dodatne zaslužke.

             Valuta FRECNX je za potencialne vlagatelje zelo zanimiva, da se je indeks cen v primerjavi z dosedanjim ICO povečal 2-krat (0,8 $ proti 0,4 $). To stališče na izmenjavi simbolov je utemeljeno z dejstvom, da temelji na dejanskem poslovanju, ki ima veliko stopnjo rasti, v svoje dejavnosti uvaja inovativne rešitve.