PRIJAVI SE
in sodeluj na forumu, komentiraj, ocenjuj... Registriraš se v samo 10ih sekudah!
Bitcoin Slovenija
 

BELA & Belacam


Belacam_Slo :: 13.11.2018 ob 18:26
Pozdravljeni vsi skupaj!

Rad bi vam samo na hitro predstavil naš projekt, saj mislim, da zna biti marsikateremu od vas zanimiv.
Sem regionalni vodja za slovensko regijo za projekt Belacam.To je nova aplikacija, ki ima vizijo konkurirati Instagramu in združiti socialno interakcijo s kriptovalutami. Ideja je v tem, da je uporabnik za vsak všeček, ki ga prejme plačan med $0.05 ter $0.10 v žetonih imenovanih BELA.

Trenutno imamo ustvarjeno spletno aplikacijo katero uporablja že preko 40.000 uporabnikov, sta pa na poti tudi Android ter iOS aplikaciji - kar bo število uporabnikov popeljalo do več sto tisoč. Projekt je podprl tudi ustanovitelj Forex.com - Mark Galant, tako da imamo odlično začetno podporo.

"BELA" je žeton (token), ki se uporablja za transakcije na platformi in temelji na Ethereum blockain-u. Na CoinMarketCap smo v preteklosti že bili med top 200 po ranku, ker smo naredili migracijo iz kovanca v ERC20 žeton izgubili nekaj večjih borz zato nam je rank narasel, saj se je market volumen zelo zmanjšal. Bomo pa kmalu nazaj na večjih borzah. Število vseh žetonov znaša 45.385.905.

Trenutno se trudimo dobiti čim več novih uporabnikov še pred izidom aplikacij, zato imamo tudi refferal program, kjer za vsakega prijatelja, ki ga pripelješ prejmeš med tudi do $1 ~ $3 ter bonus ob registraciji, ki znaša $0.25.

To je le malo na hitro o našem projektu. Zanima me vaše mnenje, zato vas naprošam da ga delite v komentarjih. Seveda pa vas vabi tudi, da si ogledate našo aplikacijo na povezavi spodaj.

Povezava do Belacam.com

Povezava do mojega belacam profila

Hvala vsem skupaj!

-Žan