PRIJAVI SE
in sodeluj na forumu, komentiraj, ocenjuj... Registriraš se v samo 10ih sekudah!
Bitcoin Slovenija
 
vajda :: 10.10.2018 ob 19:07
Po moje sigurno najboljša stran za ljudi kateri želijo kupovati, prodajati ali hraniti svoje kripto valute. Resnično jo močno priporočam, saj ima možnost vplačila preko TRR - ja ali kreditnih kartic. Imajo pa tudi najnižjo provizijo od vseh ponudnikov, kar je tudi zelo pomembno za vse nas kateri se ukvarjamo z kripto valutami. Spodaj je povezava do strani.

poslano v temi :: Res najboljša stran
vajda :: 05.10.2018 ob 9:42
Predstavljam vam sedem zanesljivih super strani, na katerih pridobivate vsakodnevno precejšne število brezplačnih kripto valut. Vse kar je potrebno storiti, je brezplačna registracija in takoj lahko pričnete pridobivati svoje kripto valute. Te kriptovalut so: Bitcoin, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash in Dogecoin.
Prvi korak je, da se registrirajte na strani coinpot, kjer se vam ustvarijo vaše denarnice. Potem se registrirajte še na ostale strani in pričnete z pridobivanjem vaših valut. Prednost vsega skupaj je tudi ta, da lahko znotraj vaše denarnice pretvarjata vaše valute glede na trenutni tečaj. Vaše kripto valute pa si lahko tudi poljubno prenakažete drugam. Spodaj prilagam povezave, vam pa želim veliko veselja pri pridobivanju lastnih kriptovalut povsem brezplačno.

Coinpot denarnica

Moonbit

Moonliteco

Moondoge

Moondash

Moonbitcoin cash

Bitfun

Bonus Bitcoin

poslano v temi :: Super strani za pridobivanje brezplačnih kripto valut
vajda :: 25.09.2018 ob 8:14
Kupujte, prodajajte, ali hranite svoje kriptovalute na najboljši slovenski strani. Registrirajte se povsem brezplačno v samo treh korakih in začnite uživati v svetu kriptovalut. Imajo izredno nizko provizijo, denarna sredstva pa si enostavno nakazujete iz svojega tekočega računa v svojo denarnico na strani. Prav tako si jih lahko prenakazujete nazaj na svoj tekoči račun. Registracija se nahaja na spodnji povezavi.

poslano v temi :: Nakup krizo valut
vajda :: 25.08.2018 ob 7:03
Res super slovenska stran, na kateri lahko kupite in prodate kriptovalute. Evre pa si po želji lahko nakažete na vaš TRR. Stran je izredno pregledna, transparentna in ima zelo nizko provizijo. Postopek registracije je enostaven, brezplačen in hiter. Vsem ki si želijo vstopiti v svet kriptovalut jo močno priporočam. Spodaj prilagam Link za registracijo. Želim vam veliko uspeha pri trgovanju z kriptovalutah.

poslano v temi :: Slovenska menjalnica
vajda :: 19.08.2018 ob 11:22
Super stran, kjer brezplačno pridobivate litecoine v svojo denarnico. Vse kar je potrebno je, da vpišete vašo ethereum denarnico in začnete pridobivati ethereume. Facke stran, ne izplačujejo ethereumov pri doseženi količini.

link

poslano v temi :: Super brezplačni ethereum