PRIJAVI SE
in sodeluj na forumu, komentiraj, ocenjuj... Registriraš se v samo 10ih sekudah!
Bitcoin Slovenija
 
vajda :: 09.12.2018 ob 14:31
Zdravo, priporočam ti tole stran je res fantastična z izredno nizko provizijo, pa še v slovenščini je. Prilagam povezavo.
Lp. Stojan


poslano v temi :: ETH in LTC
vajda :: 18.11.2018 ob 19:04
Želite pridobivati brezplačno litecoine iz preverjene strani. Nič lažjega, registrirajte se na spodnji povezavi in takoj začnite pridobivati svoje litecoine.

link litecoin

poslano v temi :: Novo
vajda :: 04.11.2018 ob 9:28
Zakaj nebi tudi vi imeli svoje Bitcoine vsakodnevno povsem brezplačno in na povsem enostaven način. To vam omogoča super stran, na kateri se je potrebno samo brezplačno registrirati in takoj lahko začnete pridobivati Bitcoine v lepem številu. Stran je stoprocentno preverjena glede izplačil.
Spodaj je Link za registracijo.

Povezava

poslano v temi :: Bitcoin za vse
vajda :: 25.10.2018 ob 12:16
Preverjena super stran za vse, ki želijo brezplačno pridobivati Bitcoine. Stran je stoprocentno preverjena, izplačujejo redno brez vseh problemov. Sam si Bitcoine prenakažete v osebno Bitcoin denarnico. Spodaj je Link do strani.

Satoshihero

poslano v temi :: Super stran za pridobivanje Bitcoinov
vajda :: 10.10.2018 ob 19:07
Po moje sigurno najboljša stran za ljudi kateri želijo kupovati, prodajati ali hraniti svoje kripto valute. Resnično jo močno priporočam, saj ima možnost vplačila preko TRR - ja ali kreditnih kartic. Imajo pa tudi najnižjo provizijo od vseh ponudnikov, kar je tudi zelo pomembno za vse nas kateri se ukvarjamo z kripto valutami. Spodaj je povezava do strani.

poslano v temi :: Res najboljša stran